WILLEMIJN BESSEM
 
 
 
 


GEBED VAN SINT FRANCISCUS VAN ASSISI


Heer God, maak me tot werktuig van je vrede,
dat ik liefde uitdraag, waar haat heerst,
dat ik vergeef waar vernedering is,
dat ik verenig, waar onenigheid is,
dat ik de waarheid spreek, waar de leugen heerst,
dat ik geloof breng, waar twijfel woont,
dat ik vreugde breng, waar verdriet is.
Ach, Heer, laat me proberen,
dat niet ik getroost word, maar dat ik anderen troost,
dat niet ik begrepen word, maar dat ik anderen begrijp,
dat niet ik liefde ontvang, maar dat ik anderen liefde schenk.
Immers,wie geeft, ontvangt,
wie zichzelf verliest, zal zichzelf vinden,
wie vergeeft, zal vergeven worden
en wie sterft, zal eeuwig leven.Alle artikelen kunt u vinden onder het kopje Boeken & Info helemaal onderaan
Klik hier voor het artikel in de Paravisie
 
 
Willemijn Bessem
In 1992 heeft Willemijn Bessem (1967) haar studie economie in Rotterdam afgerond, waarna zij is gaan werken bij een bank. Na een bezoek aan het Arthur Findlay College is zij zich in die tijd bewust geworden van haar mediumschap. Sindsdien fungeert zij vaak als trance medium tijdens de zondag cirkel, die zij samen met haar familie in 1993 is begonnen. Ze nam ontslag bij de bank en heeft toen gedurende vele jaren tijd in India doorgebracht om verschillende meditatie en yoga technieken te bestuderen. Na haar reizen heeft ze in 1998 "De Ashramgids voor India" uitgegeven. Daarin beschrijft zij haar bezoeken aan meer dan vijftig spirituele leraren en ashrams. Dit boek kan ze op Pdf of Word naar je mailen aangezien het uitverkocht is. In 2009 heeft ze het boek "Scheiden in liefde" geschreven en samen met haar zusje het boek "Tao van het mediumschap".

Prive sessies
Tijdens een sessie wordt getracht bewijs te gegeven van het feit dat de dood een overgang is naar een nieuwe levensfase. Er is ruimte om overleden dierbaren naar voren te laten komen en hen te vragen hun licht te laten schijnen op persoonlijke onderwerpen. Binnen een sessie is ook ruimte en aandacht voor onderwerpen als gezondheid, communicatie binnen relaties, werk, intimiteit en seksualiteit, verslaving en zingeving. Daarnaast begeleidt ze gesprekken binnen relaties en bedrijven. Bijdrage per sessie zijn 75 euro. In overleg is het mogelijk op donatie basis te betalen.

Avonden, lezingen en workshops
Tijdens avonden en workshops zijn meditatie en visualisatie reizen een onderdeel waarin je zelf het contact met de ongeziene wereld of een hogere macht kan ervaren. U kunt Willemijn uitnodigen voor een avond van communicatie met overleden, visualisatie reizen of lezingen over onderwerpen die met bewustzijn en spiritualiteit te maken hebben. Voor een dag workshop komt ze graag naar u toe. Voor informatie kunt u contact opnemen via tel. 06-29250063 of mailen willemijn@mediumschap.com 

Artikelen en Column
Willemijn schrijft sinds oktober 2014 een columns in de Paravisie, zie hier de link naar enkele columns. In het verleden heeft zij verschillende artikelen geschreven over onderwerpen die te maken hebben met het mediumschap en haar reizen in India. In het tijdschrift Happinez heeft ze in 2008 meegewerkt als medium voor het artikel "Verlangen de doden ook naar ons". Alle artikelen en columns kunt u vinden op deze site onder Boeken & Info.

Documentaires
In 2015 heeft Willemijn meegedaan met de documentaire "Angst", in opdracht gemaakt van de BOS door George Schouten. Hier komen verschillende mensen aan het woord over hoe zij omgaan met angst. Angst voor ziekte, verlies of water en wat meditatie of ervaringen met het ongeziene je voor steun kunnen geven in relatie met deze angsten. 
 
In sept 2017 is de documentaire uitgekomen "In de schoot van de zee" waarin Bonnie en Willemijn hun ervaringen delen over het zwemmen in zee het hele jaar door. Google de titels om deze documentaires te zien. 

OpenUp festival 
Sinds 2007 werkt Willemijn met veel plezier mee, als vrijwilliger/workshopgever, met de organisatie van het OpenUp festival. Een platform waar iedereen de ruimte heeft zijn eigen talenten te delen en zich te ontwikkelingen. Een festival van het samen scheppen in muziek, geestelijke groei en plezier in liefde en vriendschap. Voor alle leeftijden en gezinnen. Biologische vegetarisch eten, geen alcohol, een prachtige omgeving en inspirerende mensen. 

Lezingen
Hier kunt u een lezing beluisteren van Willemijn op December 2013 met als onderwerp: "Mediumschap als weg naar bewustwording" en het 
Interview op de radio uit 2011 van Inspiratie Radio.
klink op deze link