MEDIUMSCHAP.COM
Bewustwording
 
 
 kkkk
kk
Stichting Oahspe
Willemijn & Bonnie Bessem

Onderdeel van Het LevensCollege                            


Wil je meer helderheid over hoe je met je gevoeligheid kan omgaan of wil je meer weten over verschillende vormen van mediumschap en wat die voor jou kunnen betekenen? Ga je door allerlei veranderingen in je leven en heb je daar vragen over? Wil je inspiratie en passie meer de ruimte geven in je leven, waardoor je de mensen om je heen meer van dienst kan zijn. Wil je meer in verbinding en voldoening leven? Wil je samenkomen in een ruimte van aandacht en liefde voor wie je bent en waar je ervaringen kan delen? Dan kan je ons eens komen bezoeken bij de verschillende bijeenkomsten of voor een persoonlijk consult. 

Willemijn en Bonnie Bessem zullen samen met jou, aandacht, helderheid en inzicht geven over spirituele maar ook praktische levensvragen. Zij geven wekelijks workshops en priv? sessie. Sinds 1993 hebben zij het Arthur Findlay College in Engeland vele malen bezocht, waar zij van verschillende mediums onderwijs en begeleiding hebben gekregen.

In hun boek "Tao van het Mediumschap" (2009) vertellen Bonnie en Willemijn over hun persoonlijke weg van inzichten, frustraties en vertrouwen. Ook beschrijven zij het integratie-proces van hun mediamieke ervaringen in hun dagelijkse leven en geven zij praktische tips en oefeningen om te leren omgaan met je eigen gevoeligheid. 

Hieronder het Arthur Findlay College in Stansted. www.arthurfindlaycollege.org

 


Bonnie en Willemijn organiseren sinds 2008 retraite weken in oa Zwitserland, Portugal en Frankrijk. Het zijn weken van stilte, inspiratie, rust, genieten, humor, verbinding en bezieling. Onderaan de Agenda pagina kan je details lezen, foto's bekijken en lezen hoe verschillende mensen deze weken hebben beleefd.

De Stichting Oahspe is een stichting die is opgericht door de familie Bessem met als doelstelling kennis en ondersteuning te geven over het spiritualisme en het mediumschap. Wil je meer informatie: info@mediumschap.com

"Wij zijn ervan overtuigd dat elke individuele ziel een avontuurlijke reis door de eeuwigheid maakt, naar de volledige bewustwording van de volmaakte eenheid met de alles omvattende liefdevolle bron van energie (de schepper, God, Allah etc.). Ons aardse leven is een zeer waardevolle fase waar je de kans krijgt je te realiseren dat het paradijs hier op aarde in jezelf ligt. Het universum zal in zijn liefdevolle toewijding de mens altijd willen dienen waar mogelijk en zal geen enkel mens/ziel de rug toe keren".


Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn.
Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn.


  Sinds december 2009 is het centrum officieel erkend door de Spiritualists National Union.
Sinds februari 2015 zijn we mede-oprichters van en geven opleidingen in Het LevensCollege, een holistische opleidingsinstituut voor bewustwording en levenswijsheid. Kijk hier op de website: hetlevenscollege.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


In 2015 is Dick Bessem, oprichter van de Stichting Oahspe in alle rust teruggegaan naar Huis naar zijn Schepper. Inmiddels zijn er prachtige boodschappen en inspiraties van hem doorgekomen. Deze kun je hier lezen: Lees verder...

Een korte compilatie van zijn uitvaart kunt u hier bekijken.

-----------------------

Willemijn wint Paravisie Award: Medium van het jaar 2014. Klik hier voor het filmpje.

Voor vragen over het boek Oahspe of het bestellen daarvan mail: willemijn@mediumschap.com of bel: 0629250063
Het boek Oahspe is 30 euro plus 6,95 verzendkosten.

-------------------------

 

 

 

 

 

 

 


Klik op de cover voor het inkijkexemplaar. U kunt een gesigneerd exemplaar bestellen door een mailtje te sturen met uw gegevens naar bonnie@mediumschap.com en het boek wordt binnen 2 dagen naar u toe gestuurd.


http://www.mediumschap.com/uploads/tao1.jpg


Lees hierover meer bij het kopje 
"Boeken & Info".

-------------------------
Tranceboodschappen & visualisaties kunt u vanaf nu beluisteren.