NIEUWSBRIEF
 
 

http://www.mediumschap.com/uploads/boeddha.png
Het mediumschap valt onder Het LevensCollege.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Het LevensCollege?
Klik op aanmelden!


http://www.mediumschap.com/uploads/buddha2.jpg

 

 
 
NIEUWSBRIEFKlik HIER voor alle nieuwsbrieven.Bonnie's Blog met de gesprekken met haar vader. Lees verder.....

Op 28 juli 2015 gaat mijn vader zachtjes en plotseling over naar de ongeziene wereld. Hij gaat terug naar huis, naar zijn Schepper. Hij ligt op zijn bed en mijn moeder vertelt hem dat er geen schuld is in het hiernamaals. Op dat moment vouwt hij zijn handen en zegt: “Dat is fijn om te weten”. Sluit zijn ogen en gaat naar Huis!

Ruim 20 jaar daarvoor heeft hij de Stichting Oahspe in het leven geroepen met als doel het informeren en laten ervaren dat er meer is na dit leven hier op aarde.  

Ooit kreeg hij in zijn studenten tijd een visioen toen hij mijn moeder zag. Hij wist dat zij aan zijn zijde moest staan. Mijn vader was anders dan de studenten die ze eerder had ontmoet. Hij had in het Jappenkamp gezeten in zijn vroege jeugd, was op 11 jarige naar Nederland gekomen en werd in allerlei pleeggezinnen geplaatst. 
Hij was op jonge leeftijd als wars van autoriteit en regels.  


Hij dacht vernieuwend en was altijd op zoek naar de waarheid en hoe het allemaal in elkaar zat, het leven, waar je vandaan komt, wat er gebeurt na de dood. 

4 kinderen worden geboren, allemaal mediamiek begaafd. De één meer dan de ander als kind maar allen al jong geïnteresseerd in het praten met God, gidsen en overledenen. Ruim 20 jaar werken ze als gezin met alle geïnteresseerden, met trancemediumschap, inspiraties en meditatie om steeds meer informatie te ontvangen vanuit het ongeziene. 

Dan gaat hij, Dick, er zelf naar toe. Hij kan eindelijk uit zijn lichaam waardoor zijn bewustzijn groeit en hij meer kan zien en begrijpen. 
Binnen 3 dagen na zijn overlijden is hij duidelijk aanwezig bij alle vier de kinderen. Ieder op zijn en haar eigen manier. Via woorden, trance en het schrift. 

Direct begonnen zich bewijzen aan te dienen waarin we als kinderen hetzelfde opvingen, apart van elkaar maar wel vaak in het zelfde tijdsbestek. 
Niet alleen wij maar meerderen om ons heen. Mijn vader kwam sterk bij me toen hij vertelde dat hij meerdere mensen zou inspireren zodat wij ook weer opnieuw de bewijzen zouden krijgen. Ook vertelde hij direct dat we pas maar net zijn begonnen en dat hij alles zou doorgeven, zijn overlijden, de overgang, het aankomen daar en alles daarna. 

Zo inspireerde hij een zeer gevoelig Australisch meisje van 7 over zijn overgang. Dit meisje is het vriendinnetje van 1 van zijn kleinkinderen, die in Australië toen woonden. Zij vertelde met nadruk dat zijn overgangstijd heel kort was en dat hij zich heel blij voelde.
Op datzelfde moment hadden wij inmiddels ook al vernomen dat zijn overgang heel snel was gegaan. 

Al deze prachtige inspiraties van hem hebben we gebundeld. Hij wilde al hier op aarde dat we meer kennis zouden krijgen over het leven na de dood om zo de angst voor de dood en daardoor ook de angst voor het leven weg te nemen. 

Geniet van de tot nu toe doorgegeven boodschappen. Op dit moment deel ik alleen datgene wat bij mij is doorgegeven. Iedere van de kinderen kan zelf beslissen wanneer het tijd wordt om te delen. Wel zullen we alle boodschappen t.z.t. samenvoegen tot een boek.