BOEKEN & INFO
 
 


Boeken & Info

Voor vragen over Oahspe of het bestellen daarvan mail: willemijn@mediumschap.com of bel: 0629250063
Het boek Oahspe is 30 euro plus 6,95 verzendkosten.

U kunt een gesigneerd exemplaar, Onderweg naar verlichting, 270 blz. bestellen. Het boek is €22,50 incl verzending. Je kunt het bedrag overmaken op IBANnr: NL 50 INGB 0000 829440 t.a.v. L.B.J. Bessem, Den Haag en stuur een mailtje met naam en adresgegevens naar info@mediumschap.com.
U boek wordt dan binnen twee dagen verstuurd.  

Leven in 'bewust-zijn'. Hoe integreer je dat in het dagelijks leven? In dit boek loop je met Bonnie mee op het pad naar verlichting. Het pad naar binnen, waar je alles zult vinden dat je zoekt. In deze eenvoud schuilt de ware kracht. Het boek bevat een fijne afwisseling van Bonnie's eigen ervaringen, voorbeelden uit de praktijk, mooie inspirerende teksten uit de ongeziene wereld en eenvoudige oefeningen die je helpen om niet langer buiten jezelf naar oplossingen te zoeken.

Ik heb het boek al meerdere keren mogen lezen terwijl het nog in ontwikkeling was, maar zodra ik het werkelijk in handen heb, in gedrukte vorm, zal het met me mee leven. Ik zal het onder mijn kussen bewaren, ik zal het herlezen, ik zal er aantekeningen in maken, ik zal teksten onderstrepen omdat ik ze wil voelen en diep laten doordringen. Telkens als ik het zie, zal het boek me er weer aan herinneren dat ik de zon in mezelf kan aanzetten en deze kan laten stralen. Ik zal me realiseren dat 'Ik Ben'.

Margreet Ockhorst-Besijn

Klik hier voor het inkijk exemplaar: Onderweg naar verlichting
Klik hier om het boek te volgen op facebook: 

In Onderweg naar verlichting worden verschillende visualisaties aangegeven. U kunt ze hier bestellen. Samen zijn ze €12,-.
De visualisaties kunnen worden toegestuurd via wetransfer. De zon kunt u hier downloaden: de zon.mp3. Voor de andere drie visualisaties kunt u een mailtje sturen naar bonnie@mediumschap.com.
- De drie kamers 30 min.
- Zelfhealing 30 min.
- De drie kristallen 10 min.

 - Een combinatie van boek & cd met de 3 visualisaties is €30,- De afbeelding �http://www.mediumschap.com/uploads/test.png� kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Tao van het Mediumschap en Scheiden in Liefde zijn te bestellen door je naam en adres te mailen naar willemijn@mediumschap.com. De boeken zijn €14,95 incl. verzending. 

Recensies op bol.com
Door: lauravang
 
40-49 jaar
oud-beijerland
Ik heb het boek met veel belangstelling gelezen.Helder en duidelijk wordt de weg welke zij hebben afgelegd beschreven. Wat mij vooral aanspreekt is de herkenning waar zij doorheen zijn gegaan. Voor iedereen die met zijn/haar ontwikkeling bezig is, is dit een boek waar je vooral ook voor jezelf veel uit kunt halen. Daarnaast staan er in het boek ook diverse oefeningen waar jijzelf mee aan de slag kunt. Kortom : een aanrader
Door: monique13
 
Een helder en heerlijk boek om te lezen, zeer herkenbaar als je je begeefd op het spirituele pad . Absoluut niet ''zweverig'' maar duidelijk en in herkenbare taal geschreven ,een aanrader voor iedereen die meer wil weten over het mediumschap in al zijn facetten.

Klik hier voor het interview over het boek Scheiden in Liefde van Willemijn:  Bewust zijn magazine.

Artikelen:
2013 Interview met Willemijn en Bonnie in de Paravisie
Willemijn: Artikel over het boek de Oahspe
Willemijn: Artikel over het leven van Helen Duncan: Fysiek medium
Willemijn: Artikel over de vraag: Is het spiritualisme of spiritisme?
Artikel over het leven van trance medium Ursula Roberts
2008 Interview in de Happinez met Bram Vermeulen via Willemijn: Verlangen de doden ook naar ons? 
Bonnie: Artikel over kleur en numerologie

Boeken:
Uittreksel Anthony Borgia: Het leven in de ongeziene wereld
Byron Katie: Het einde van lijden
Willemijn: De Ashramg
ids van India 1998. Omdat het boek uitverkocht is kan ze het boek op pfd of word emailen op verzoek.

Links naar bijzondere filmpjes:
Jill Bolte Taylor: A stroke of insight
Willem de Ridder over de Secret
Uitzending over the Course in Miracles met Els Thijssen