BONNIE BESSEM
 
 
 
Bonnie Bessem
De nieuwe site van Bonnie: www.bonniebessem.com
De site van Het LevensCollege: www.hetlevenscollege.com
Hier vindt je o.a. ook de informatie over het licentietraject van de Levensinitaties® de opleiding Levenscounselor en de opleiding Het Nieuwe Mediumschap.

drs Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur en levenscounselor en combineert de psychologie en de spiritualiteit voor begeleiding, groei en bewustwording. 

In het bijzonder staat het (her)vinden van de eigen ziel centraal. Ik studeerde in 1994 af als bedrijfs- en communicatiepsycholoog en geef sindsdien trainingen en coaching in het bedrijfsleven. Vanaf 1999 begeleid ik in mijn praktijk volwassenen en kinderen op individuele basis en maak daarbij gebruik van gesprekken, visualisatietechnieken en spirituele bewustwording om een diepere genezing te bewerkstelligen. Het resultaat is succesvol en krachtig. Het helpt om problemen te verwerken en om je eigen potentieel, je innerlijke wijsheid en je natuurlijke vaardigheden tot bloei te brengen. In mijn nieuwe boek Onderweg naar verlichting heb ik alle methoden, inzichten en informatie geschreven die je op een realistische
manier naar vrede brengen. 

De intuïtieve geest is een heilige gift en het rationele verstand een trouwe dienaar. We hebben een maatschappij geschapen die de dienaar vereert en de gift is vergeten".  Albert Einstein.

Tevens geef ik mediamieke privézittingen met als doel het communiceren met overleden familie en vrienden. Zij kunnen zich aandienen door bewijzen te geven over hun persoon en kunnen een boodschap doorgeven of andere kwesties bespreken. Sinds 2001 geef ik wekelijks workshops over spiritualiteit, mediumschap en bewustwording. 

Ook kun je mij uitnodigen voor lezingen en workshops. Voor meer informatie, een afspraak, coaching en boekingen voor lezingen en workshops kun je contact op nemen met mij via de email of tel: 06-51814866. 

Afspraken vinden plaats in Den Haag of via Skype.
Het tarief voor een mediamieke sessie of counseling is €95,- incl btw.
Voor de zakelijke markt is het tarief voor een individueel consult is €135,- incl btw.
Voor kinderen onder de 18 jaar is het consult €45,- 
Kosten voor lezingen in overleg.

Direct consult boeken? Klik hier. Na betaling wordt de afspraak zo spoedig mogelijk ingepland.

"Mijn doelstelling en missie in het leven is mensen te laten ervaren wat ze van essentie zijn. Spirituele bewustwording is de beste stap zowel voor u als individu of als bedrijf. Het brengt ons terug naar waarheid, naar een bezield leven vanuit onze kern". 


De sessie en de inzichten die je mij gaf over mijn man hebben zo'n grote warmte achtergelaten. Ik heb het gevoel alsof hij meer bij mij is dan toen hij nog fysiek aanwezig was. Die gevoelens zijn sterk en tegelijk zacht. Het lijkt alsof ik dat schrale gevoel van rouw en verlies niet doormaak, want hij is er gewoon en zo dichtbij. Ik dank je nogmaals voor deze sessie die zo ontzettend goed voelt op alle niveaus.
Ank van GulikDemonstratie Mediumschap:
  
 
 
Luister hier naar de visualisatie van de zon
(Om dit bestand te downloaden drukt u met de rechter muisknop op 'de zon' en kiest vervolgens 'koppeling opslaan als' of 'doel opslaan als')


Onderweg naar verlichting:
Klik hier voor het inkijk exemplaar.


De afbeelding �http://www.mediumschap.com/uploads/test.png� kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Bonnie's Blog: gesprekken met mijn vader.
klik hier


De afbeelding �http://www.mediumschap.com/uploads/test.png� kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Audio, opnames & visualisaties
klik hier