AGENDA
 
 
 kk


 


Sinds 2009 is de Stichting Oahspe erkend door de Spiritual National Union

Tevens verzorgen wij mede de volgende opleidingen in het LevensCollege. Voor meer informatie over de opleidingen, modules en open workshops zie: www.hetlevenscollege.com
- 3 jarige opleiding voor Levenscounselor
- 2 tot 4 jarige opleiding Mediumschap


Retraite en trainingsweken 2017 
Frankrijk retraite week met Willemijn: 4 - 11 juni 2017
Zwitserland weken: begin juni, eind september en oktober
Details en foto's van deze retraite en trainingsweken zie onderaan deze agenda pagina.

Hieronder opeenvolgend de agenda: 
wekelijkse bijeenkomsten, 
langere opleidingen en modules, lezingen, 
eenmalige dagworkshops en retraite weken.


Wekelijkse Bijeenkomsten 


Dinsdagavond: Open avond & spirituele bewustwording door Bonnie

(geen workshop 28 febr.)

Intuuitieve ontwikkeling, mediumschap, visualisatie-reizen, meditatie, spreken, Onderweg naar verlichting, kortom vanalles om je eigen gevoeligheid en spiritualiteit te ontdekken en ontwikkelen.  

Lokatie: Waalsdorperweg 161, Den Haag. 20.00 - 22.00 uur 

Kosten: €10,- Zondagochtenden: Meditatie en trance boodschappen

Iedere zondagochtend van 12.00 - 13.00 uur komen we bijeen voor stilte, meditatie en trance boodschappen. Deze ochtenden doen we inmiddels al weer ruim 20 jaar. In al die jaren zijn er prachtige boodschappen ontvangen vanuit de ongeziene wereld en onze begeleiders. Een wekelijkse voedingsbron! Je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden. Gaarne een kwartier van te voren aanwezig zijn en in de vakanties even checken of de sessie doorgaat. Lokatie: Waalsdorperweg 161, Den Haag, telefoon 070-3280710Opleidingen en Modules

 


Modules/opleidingen


1. Training/ Module: de Levensinitiaties

Groep voorjaar 2017: Zaterdag: 18 februari, 11 & 25 maart, 8 april. 

Woensdaggroep: 5 & 19 april, 10 mei en 31 mei 2017


In ons leven hebben we te maken met de vier levens-initiaties op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde.

In Onderweg naar verlichting worden deze levensinitiaties, de uitdagingen in ons leven, behandeld en praktische tools en middelen aangereikt om hiermee om te gaan. 

Deze vier beproevingen komen we tegen op ieder gebied in ons leven, in onszelf, in relatie tot de ander, in ons werk en in gezinnen. 

De training leert je om meer te handelen en te manifesteren vanuit jouw essentie en kracht. De training is een combinatie van de psychologie en spirituele bewustwording. 


Opbouw training:

Dag 1 De water initiatie. Deze uitdaging gaat over het omgaan met onze emoties, haastige oordelen, passies en hoe we de emoties kalm en stil kunnen krijgen. Hierdoor ontdekken we dat we rustiger en wijzer kunnen reageren op de mensen en gebeurtenissen in ons (werk)leven. 

Dag 2 De Lucht initiatie. Deze uitdaging gaat over het inzetten van het hogere, wijzere, intuďtieve denken in plaats van te luisteren naar het lagere, egodenken die vaak reageert uit angst en oordeel. 

Dag 3 De Vuur initiatie. De vuur uitdaging leert je bewust de keuze te maken tussen angst of liefde. Wanneer je bewust leren kiezen voor liefde in ons werk, in onze relatie met een ander en onszelf dan zal je een prachtige vervulling en verlichting ervaren in je bestaan.

Dag 4 De Aarde Initiatie. Tijdens deze dag zijn we bezig met het manifesteren van onze diepste wensen hier op aarde. De Aarde uitdaging vraagt ons ook om gedane gebeurtenissen, anderen of jezelf te vergeven zodat er geen belemmeringen meer aanwezig zijn om volledig volgens je missie te leven. 

Kosten gehele training: €375,- inclusief boek & syllabus. Gaarne zelf lunch meenemen.

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur, maximaal 12 personen. 

Lokatie zaterdag: Waalsdorperweg 161, Den Haag

Wil je het gehele licentietraject volgen klik dan hier


2. Module/opleiding Mediumschap II: Inspiratie & Spreken, Trance- en Soulmediumschap, Gidsen en Engelen - Bonnie
De module Mediumschap II is een intensieve module die je de mogelijkheid geeft je mediumschap te verdiepen en verder te ontwikkelen. 
Inspiratie en spreken leert je datgene wat jou inspireert te vertalen en te verwoorden naar boodschappen voor anderen. Trance mediumschap geeft een diepe verbinding met jouw geestelijke begeleiders en geeft je richting en inzichten over leven en dood. Dit helpt je in je persoonlijke ontwikkeling, om vol liefde te kijken naar je beperkte denken en je angsten, en ze met hun hulp en ondersteuning te laten oplossen. Inspiratie is de lichtste vorm van trance. Tijdens deze module zullen we de verschillende staten van trance onderzoeken. 
Soulmediumschap legt de nadruk op de boodschappen vanuit de ongeziene wereld van overledenen of begeleiders, maar stelt je ook in staat om de ziel van de ander en haar potentie te leren voelen en te verwoorden. 
Data 201717 & 24 maart, 7 april, 19 & 20 mei, 2 juni, 9 juni, 1 juli.
Voor wie:
  • Personen die geďnteresseerd zijn in hun eigen groei en ontwikkeling met enige ervaring in het mediumschap.
  • Studenten van de opleiding Het Nieuwe Mediumschap.
  •  Beginnende en gevorderde mediums die verdieping zoeken.

Duur & Kosten 
De module bestaat uit 8 hele dagen. Daarnaast is er een aanzienlijk deelzelfstudie, waaronder het lezen van bovenstaande literatuur, intervisie- en oefenmomenten. 
Kosten: €760,- 
Kijk voor meer informatie hier.


Lezingen 

23 Mei - Lezingenreeks: boodschappen uit de ongeziene wereld - Bonnie
Tijdens deze avonden zal ik informatie delen die is doorgekomen vanuit de ongeziene wereld zowel van mijn vader als van de groep waarmee we werken. Sinds mijn vader op 28 Juli jl naar huis is gegaan komen via hem prachtige boodschappen en zeer praktische tips door. Het eerste wat hij zei was: "we hebben nu 20 jaar geoefend, nu gaan we beginnen." 
Tijdens die avond kun je ook vragen stellen waarin ik me af zal stemmen om de informatie te ontvangen. Een fijne avond afwisselend met spirituele boodschappen, muziek en een visualisatie waarin je zelf ook je dierbaren kunt ontmoeten. Alle eerdere boodschappen zijn ook te lezen via Bonnie's Blog of op de FB-pagina.
Kosten €15,- 
Koop hier je TICKETSOpen dag workshops 2017Workshops Geďnspireerd Spreken - 9 februari en 9 maart - Willemijn 

Deel van de opleiding voor levenscounselor

Eén van de grootste angsten van de mens is spreken voor een groep. Door middel van visualisatie en oefeningen kan je leren hoe je vanuit je hart kan spreken en wat voor waarde dit in je leven kan brengen. Het gaat over een persoonlijk spreken voor vrienden of familie, maar ook over het spreken voor een groep mensen die interesse hebben in de onderwerpen die jij wil delen en belangrijk vindt. Dit is een dag waarin het vertrouwen om te kunnen spreken vanuit gevoel, ontspanning en inspiratie zal groeien door waardevolle oefeningen, herkenning en aanmoediging. 

Tijd: 10.00 - 15.00, Waalsdorperweg 161, Den Haag

Bijdrage: €60,- of donatie. Graag je eigen lunch meenemen.

Aanmelden: willemijn@mediumschap.com


Soul Mediumschap, woensdag 22 februari - Bonnie
Soul mediumschap is het kunnen ervaren, voelen en verwoorden van andermans ziel en haar potenties. Daarnaast is het een vorm van mediumschap waarbij je eerst de boodschappen ontvangt van overledenen of ongeziene begeleiders voor jezelf en anderen. Het verschil met mentaal mediumschap, waarin vooral de bewijsvoering dat het leven doorgaat het belangrijkste is, is dat we ons eigen hart & ziel gebruiken om het contact en de boodschap te voelen en te verwoorden.
Soms ligt juist in de boodschap het beste bewijs!
Het is een prachtige vorm van mediumschap. Een dag van spelen, ontdekken en inspireren. Voor beginners en gevorderden.
Lokatie: Pauwenlaan 69, Den Haag. Gaarne eigen lunch meenemen. 
Kosten: €75,-
Tijden: 10.00 - 15.30 uur.

Workshop Gidsen & Engelen, woensdag 12 april - Bonnie
visualisaties, schrijven en opstellingen
Deze dag staat in het teken van je verbinding met je eigen Gids en of Engelen. Een dag om je eigen begeleiders te ontmoeten of juist de band te verstevigen. Een dag voor inspiratie en genieten om eens goed te voelen hoe liefdevol we in ons leven worden begeleid. Ook in het mediumschap is het belangrijk een goede en heldere band te hebben met je begeleiders om boodschappen te kunnen geven voor anderen. Een dag van samenzijn met jouw begeleiders via visualisaties, schrijven en opstellingen! 
Lokatie: Pauwenlaan 69, Den Haag. Gaarne eigen lunch meenemen. 
Kosten: €75,-
Tijden: 10.00 - 15.30 uur


Levenswijzen en Zelfonderzoek, woensdag 24 mei - Willemijn
Er zijn veel voorbeelden van Levenswijzen, die ieder hun eigen filosofie en beoefening kennen op de weg naar bewustwording. Voorbeelden zijn de weg van de yoga, het boeddhisme, de tantra, het christendom en andere mystieken wegen die wijzen naar de altijd aanwezige eenheid die naast de menselijke ervaring in een dualistische wereld bestaat. 

Deze dagen zullen elke maand 1 keer op de agenda verschijnen. Ze zijn voor iedereen toegankelijk op basis van donatie. Het is een haven waar aandacht is voor levensvragen en iedereen die deze weg loopt rust, inzicht, steun en herkenning kan vinden. Binnen de Indiase filosofie heet dit Satsang: "Samen komen in waarheid".
Er zullen suggesties zijn van boeken die een vinger wijzen naar jou ware essentie en de beperkte overtuigingen die je beletten dit te zien. In het samenkomen kan je direct de eenheid en verbinding ervaren voorbij de dualiteit. De bron waar alle ervaringen, gedachten en gevoelens uit voortkomen en weer naar terug keren. Je bent welkom in dit onderzoek.
Tijd: 11.00 - 15.00, Waalsdorperweg 161, Den Haag
Bijdrage: Donatie. Graag je eigen lunch meenemen.
Aanmelden: willemijn@mediumschap.com

Retraiteweken 2017


Bijdrage voor alle weken zonder de reis zijn 695 euro. 


Retraite week in Frankrijk 4 - 11 juni - Willemijn

Levensinitiaties 11-17 juni 2017 - Bonnie (Zwitserland)

Gidsen & Engelen 18-24 juni 2017 - Bonnie & Yvette (Zwitserland) 

Stilte & Lichtweek 8 - 14 oktober - Bonnie


Retraite en Inspiratie week 4 - 11 juni - Willemijn in de Dordogne

Een week van verbinding met jezelf. Reizen van denken naar voelen, van angst naar liefde en van doen naar Zijn. Elke ochtend en avond hebben we een gezamenlijk programma gericht op inzicht van patronen, aandacht voor levensvragen, opstellingen, verbinding met de ongeziene wereld en bewustwording van je essentie. Dit alles in een omgeving met prachtige uitzichten en een natuurlijke meer. Na de lunch is er tijd voor ontspanning, massages en wandelingen. Het eten is vegetarisch en biologisch, voornamelijk uit de tuin. Een avontuur om te ervaren hoe je groeiend geluk en vrede in je leven kan laten ontvouwen. Je kan samen reizen met de auto, maar je kan ook met het vliegtuig naar Bergerac met Transavia. Retour is 125 euro. Met toeslag eenpersoonskamers mogelijk. 


Enkele ervaringen van deelnemers: 

*** S' morgens vroeg zwemmen in het meertje met de waterlelies onder begeleiding van het gekwaak van honderden kikkers, met blote voeten dansen op het gras met de zon op je gezicht, tijdens de meditaties afdalen in jezelf en die heerlijke ruimte ervaren, licht en liefde voelen, in jezelf, in alles om je heen. In anderen jezelf ontmoeten, samen lachen en delen, en alleen durven zijn in stilte. 

Willemijn begeleidt de week met veel enthousiasme, warmte, zachtheid en de nodige dosis humor. Het maakt dat ik me compleet veilig voelde om los te laten, te ervaren, gewoon te zijn. Het is een fantastische ervaring om je 'heel' te voelen, een prachtige reis naar het middelpunt van jezelf. Als je jezelf een mooi cadeau wilt geven, dan hoef je niet verder te zoeken! 

*** De week in Frankrijk met jou en de andere deelnemers heeft me inzicht gegeven over wat ik wel en niet wil voor de rest van mn leven.

Ik ben daar heel dankbaar voor.

***De week heeft mij zeer heeft verrijkt door de prachtige plek, heerlijk zwemmen in natuurwater, jouw inspirerende aanwezigheid, je ervaring, kennis en vooral je liefde. Wat ik heel fijn vond deze week was de eenvoud en rust. Onze gastheer en vrouw waren ook heerlijk gewoon, warm en gemoedelijk en kookten fantastisch. Voor mij was het ook fijn dit te kunnen delen met mijn partner. Geen zwaar proceswerk, maar licht en toch zeker heel verdiepend. Precies goed. En natuurlijk bewonder ik jou als vrouw, als mens en ben heel blij met je subtiele begeleiding. We hebben gelachen, samen gedeeld en genoten. En ook fijn dat je jou kwetsbare kant laat zien en gewoon bent wie je bent. Voor mij ben je meer dan een begeleider.

*** Mijn gekwetste, gebroken hart heeft zich weer voorzichtig geopend, de energie en levenskracht beginnen weer te stromen.

*** Een plek voor een innerlijke reis in verbondenheid. Genieten, ontspannen en zijn. Op weg naar huis vol met mooie ervaringen, inzichten en dankbaarheid voor de diepe verbinding met mezelf en de ongeziene wereld. Ik kan het iedereen aanraden.


Voor meer informatie en foto's van de lokatie: Le Roseau in de Dordogne zie Facebook: www.facebook.com/pages/Le-Roseau/342267015954695?ref=ts&fref=ts


De Levensinitiaties: 11 - 17 juni - Bonnie

Een trainingsweek over de Levensinitiaties. Op de maandag hebben we de waterdag, dinsdag de lucht, woensdag is er stilte dag, donderdag de vuurdag en vrijdag de aarde dag. Een prachtige week om je te verdiepen in de vier uitdagingen van de mens en hoe we hiermee om kunnen gaan. Gebaseerd op het boek Onderweg naar verlichting. Onderdeel van de module de Levensinitiaties. 


Gidsen & Engelen 18 - 24 juni (Zwitserland) met Bonnie & Yvette

Een week in verbinding met je Gidsen en Engelen. Een magische week waarin we de prachtige oude kennis uit de Angelologie, de wetenschap van de engelen combineren met de wijsheid van onze gidsen. 

Je ontmoet de Aartsengelen en hun krachten die onze scheppingskracht versterken. Je leert kaartleggen met engelenkaarten op de Levensboom (zielenlezing). Via visualisaties, schrijven en trance mediumschap verdiepen we de communicatie met onze begeleiders. En natuurlijk is er genoeg ruimte voor ontspanning, massage, wandelen etc. 

Zie filmpje hier...Stilte & Lichtweek: 8 - 14 oktober 2017 - Bonnie

Laten we stil en licht worden! De bergen met haar overweldigende natuur is de perfecte plek om je te verbinden met de stilte en het licht in je. In de ochtend starten we met dans waarna een geleide visualisatie en blijven we tot aan de lunch in stilte. In de middag is een uur ruimte voor vragen en ontvangen van boodschappen uit de ongeziene wereld. In de avond is er een sharingsrondje of een prachtige film. Tijdens deze week ligt de nadruk op stilte, contemplatie en diepe rust. Alles is facultatief. Tevens is er een masseuse mee en krijgen we fantastisch vegetarisch eten. Mediumschap en Bewustwording 

In de prachtige bergen in Chalet Sonne in Zwitserland zijn er sinds 2009 elk jaar een aantal retraite weken die Willemijn en Bonnie met veel plezier hebben begeleid. Van zondag tot zaterdag een week vol inspiratie, ontspanning, bewustwording, dansen, lachen en wandelen. In de ochtend en avond zijn er workshops over de verbinding met onze geestelijke begeleiders, spreken vanuit je hart, trance mediumschap, healing, meditatie en visualisatie reizen. In de middag is er ruimte voor wandelingen, sauna, massage en privĂ©-sessies en is er voldoende tijd voor rust en verwerking.

Hieronder enkele reacties van deelnemers

* Stilte zoek je in jezelf. Rust zoek je in de natuur. Verbinding zoek je bij mensen. In Bellwald vind je het allemaal. - Erik Besteman.

* Een week die alles bevat: rust, spirituele groei, verbinding met de ander en de ongeziene wereld, een prachtige natuur en gezelligheid. Een week die je raakt, op elk niveau!- Annekee de Graauw

* Daar waar je kunt komen tot jezelf naar binnen en naar buiten toe, in een omgeving waar alles ruimte krijgt en ontdekt wordt wat lag te wachten op aandacht. Daar is net dat, wat op dat moment voor jou nodig is.- Anne Vanderent   

* De omgeving, de gastvrouwen, de deelnemers en het programma is mindblowing. Intens, zeer veilig, en bijzonder mooi. Mijn eerste week heb ik het etiket 'de mooiste week in mijn leven' gegeven en de tweede week 'magisch'- Simon van der Graaf

* Zijn geen woorden voor die kunnen beschrijven wat voor een ongelofelijke reis je maakt met jezelf en de groep. Moet je ervaren. Kan niet wachten op de volgende keer!!! - Diana Stuijt-Mulock Houwer

* Vinden wat je niet dacht te moeten zoeken, ontdekken wie jij werkelijk bent, liefde te kunnen en mogen voelen, delen van je dieptste gevoelens, openheid voor alles wat is.......- Laura van Gilst

* In 1 zin, gewoon doen! - Tom LancelKlik hier voor foto's van de retraiteweken. 
 
Agenda