AGENDA
 
 
 kk


 


Sinds 2009 is de Stichting Oahspe erkend door de Spiritual National Union

Tevens verzorgen wij mede de volgende opleidingen in het LevensCollege. Voor meer informatie over de opleidingen, modules en open workshops zie: www.hetlevenscollege.com
- 3 jarige opleiding voor Levenscounselor
- 2 tot 4 jarige opleiding Mediumschap


Retraite en trainingsweken 2018

- Zingeving & De Levensinitiaties: 27 mei - 2 juni met Bonnie (Zwitserland)
- Inspiratieweek: Gidsen, Engelen & Healing - 3 t/m 9 juni 2018 met Bonnie & Yvette (Zwitserland, Bellwald)
- Verdiepingsweek Intuitie & Mediumschap 30 sept - 6 oktober 2018 met Diana, Bonnie & Laura ( Bellwald, Zwitserland ) Zwitserland weken: begin juni, eind september en oktober

Details en foto's van deze retraite en trainingsweken zie onderaan deze agenda pagina.

Hieronder opeenvolgend de agenda: 
wekelijkse bijeenkomsten, eenmalige dagworkshops, 
langere opleidingen en modules, lezingen, 
en retraite weken.


Wekelijkse Bijeenkomsten 


Dinsdagavond: Open avond & spirituele bewustwording, wordt  afwisselend gegeven door Bonnie en Willemijn 

Intuitieve ontwikkeling, mediumschap, visualisatie-reizen, meditatie, spreken, kortom van alles om je eigen gevoeligheid en spiritualiteit te ontdekken en ontwikkelen.  

Lokatie: Waalsdorperweg 161, Den Haag. 20.00 - 22.00 uur 

Kosten: 10,- 

Laatste les is 3 juli daarna zomervakantie. De datum van begin in augustus volgt nog.


Zondagochtenden: Meditatie en trance boodschappen

Iedere zondagochtend van 12.00 - 13.00 uur komen we bijeen voor stilte, meditatie en trance boodschappen. Deze ochtenden doen we inmiddels al weer ruim 20 jaar. In al die jaren zijn er prachtige boodschappen ontvangen vanuit de ongeziene wereld en onze begeleiders. Een wekelijkse voedingsbron! Je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden. Gaarne een kwartier van te voren aanwezig zijn en in de vakanties even checken of de sessie doorgaat. Lokatie: Waalsdorperweg 161, Den Haag, telefoon 070-3280710

Laatste zondag was 1 juli voor de zomervakantie. Datum van de start in augustus volgt nog.


Hemeltaal Avonden


Tijdens deze avonden zal Bonnie boodschappen delen uit Hemeltaal en de ongeziene wereld en geeft ze een begeleide visualisatie waarin jezelf ook verbinding kunt gaan maken/voelen met dierbaren en begeleiders uit de ongeziene wereld. 


Dat is wat ZIJ, onze overleden dierbaren, ook graag willen. Dat door dit boek er meer bewustzijn komt over het feit dat zij ook graag in verbinding staan met ons. Bonnie leert je hoe je zelf die verbinding kunt maken en ervaren. 
Open dag workshops 2018


 
Meditatie en Trance met Willemijn - nieuwe data volgen

In de lijn van de vroegere trance ochtenden op vrijdag, deze ochtenden op de agenda. Het is open voor iedereen om kennis te maken met de trance energie en natuurlijk ook voor de mensen die de eerdere trance workshops en vrijdag ochtenden fijn vonden om samen te zijn. Het is een tijd waar mensen behoefte hebben aan stilte, ontspanning en afstemming om zo hun innerlijke stem en koers beter te kunnen voelen. Ook kan je de inspiratie, healing en steun van de ongeziene wereld ervaren in dit samen zijn. Je bent welkom.

Tijd: 10 tot 12 uur, Waalsdorperweg 161, Den Haag
Bijdrage: 15 euro of donatie.
Aanmelden of spontaan mee komen doen: willemijn@mediumschap.com


Donderdag 17 Mei Levenswijzen en Zelfonderzoek -  Willemijn
Er zijn veel voorbeelden van Levenswijzen, die ieder hun eigen filosofie en beoefening kennen op de weg naar bewustwording. Voorbeelden zijn de weg van de yoga, het boeddhisme, de tantra, het christendom en andere mystieken wegen die wijzen naar de altijd aanwezige eenheid die naast de menselijke ervaring in een dualistische wereld bestaat. 

Deze dagen zijn voor iedereen toegankelijk op basis van donatie. Het is een haven waar aandacht is voor levensvragen en iedereen die deze weg loopt rust, inzicht, steun en herkenning kan vinden. Binnen de Indiase filosofie heet dit Satsang: "Samen komen in waarheid".
Er zullen suggesties zijn van boeken die een vinger wijzen naar jou ware essentie en de beperkte overtuigingen die je beletten dit te zien. In het samenkomen kan je direct de eenheid en verbinding ervaren voorbij de dualiteit. De bron waar alle ervaringen, gedachten en gevoelens uit voortkomen en weer naar terug keren. Je bent welkom in dit onderzoek.
Tijd: 11.00 - 14.00, Waalsdorperweg 161, Den Haag
Bijdrage: Donatie. Graag je eigen lunch meenemen.
Aanmelden en info voor data: willemijn@mediumschap.com


Donderdag 31 Mei : Workshop Geinspireerd Spreken vanuit je hart en presentatie vaardigheden - Willemijn 


Deel van de opleiding voor levenscounselor en de mediumschap opleiding

Een van de grootste angsten van de mens is spreken voor een groep. Door middel van visualisatie en aandacht kan je leren hoe je vanuit je hart kan spreken en wat voor waarde dit in je leven kan brengen. Het gaat over een persoonlijk toespreken van vrienden of familie, maar ook over het spreken voor een groep waarin je wilt delen betreffende verschillende onderwerpen. Dit is een dag waarin het vertrouwen om te spreken vanuit gevoel, ontspanning en inspiratie zal groeien door oefening, herkenning en aanmoediging. Iedereen komt elke dag 3 tot 4 keer voor te groep staan waarbij je waardevolle suggesties kan verwachten over je presentatie zoals, houding, manier van spreken, het gevoel in je verhaal, omgang met emoties en de verbinding de je maakt met de mensen om je heen. 


Tijd: 10.30 - 15.30, Waalsdorperweg 161, Den Haag

Bijdrage: 75,- of donatie. Graag je eigen lunch meenemen.

Aanmelden en informatie voor data: willemijn@mediumschap.com


Workshop leven en werken met Gidsen & Engelen - Bonnie
Leer ze kennen, verdiep je relatie en luister naar de inspiratie van hun boodschappen. 
We werken met visualisaties, geinspireerd schrijven, opstellingen, oefeningen in het herkennen van hun aanwezigheid en hoe je kunt leren luisteren naar ze. 
Tijd: 10.00 - 15.30, Pauwenlaan 69, Den Haag
Bijdrage: 75,- of donatie. Graag eigen lunch meenemen.


Soulmediumschap - Bonnie
Soul mediumschap is het kunnen ervaren, voelen en verwoorden van andermans ziel en haar potenties. Daarnaast is het een vorm van mediumschap waarbij je eerst de boodschappen ontvangt van overledenen of ongeziene begeleiders voor jezelf en anderen. Het verschil met mentaal mediumschap, waarin vooral de bewijsvoering dat het leven doorgaat het belangrijkste is, is dat we ons eigen hart & ziel gebruiken om het contact en de boodschap te voelen en te verwoorden.
Soms ligt juist in de boodschap het beste bewijs!
Het is een prachtige vorm van mediumschap. Een dag van spelen, ontdekken en inspireren. Voor beginners en gevorderden.
Lokatie: Pauwenlaan 69, Den Haag. Gaarne eigen lunch meenemen. 
Kosten: 75,-
​Tijden: 10.00 - 15.30 uur.
Opleidingen en Modules

 


Modules/opleidingen


1. JaarTraining/ 4 daagseModule: de Levensinitiaties

In ons leven hebben we te maken met de vier levens-initiaties op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde.

In Onderweg naar verlichting worden deze levensinitiaties, de uitdagingen in ons leven, behandeld en praktische tools en middelen aangereikt om hiermee om te gaan. 

Deze vier beproevingen komen we tegen op ieder gebied in ons leven, in onszelf, in relatie tot de ander, in ons werk en in gezinnen. 

De training leert je om meer te handelen en te manifesteren vanuit jouw essentie en kracht. De training is een combinatie van de psychologie en spirituele bewustwording. 

Meer informatie over de Jaartraining, de 4 daagse trainingen in het land, het online programma en het licentietraject klik dan hier2. Module/opleiding Healing & Bewustwording door Bonnie & Yvette
VOL. Interesse voor de volgende groep of online programma? Klik hier

De module Healing is gebaseerd op de aloude healing methode van de Aboriginals. Zij gaan er vanuit dat, als onze ziel, ons lichaam en onze mind op één lijn staan, healing mogelijk is, mits dit de bedoeling is vanuit de ziel. 
Het belangrijkste principe van de Aboriginal healing is verbinding. Alles wat je denkt heeft een impact op hoe je je voelt en een impact op je lichaam. Een helende verandering vindt permanent plaats wanneer je op cellulair niveau verandert. Dit is mogelijk door verbinding te maken met ons onderbewustzijn waarin onze patronen en herinneringen opgeslagen liggen. 
Als ziel zijn we heel, verbonden en puur licht. Als mens zijn we een ziel in een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam.  Wij zijn een intelligent wezen dat beïnvloed wordt door veel verschillende frequenties, trillingen. De 7 basis uitdagingen voor ons hart zijn hierbij: emoties, gezondheid, relaties, geld, seksualiteit, leren en spiritualiteit. Uiteindelijk is elke frequentie terug te brengen naar angst of liefde. In het Westen gebruiken wij de positieve en helende invloed die wij op deze frequenties en daarmee op ons lichaam en onze emoties kunnen hebben nog maar voor een fractie.

Duur & Kosten 
De module bestaat uit 8 hele dagen. Daarnaast is er een aanzienlijk deelzelfstudie, waaronder het lezen van bovenstaande literatuur, intervisie- en oefenmomenten. 
27 oktober, 17 november, 15 december 2017
12 januari, 9 februari, 9 maart, ​6 & 20 april 2018
Kosten: €760,- 
Kijk voor meer informatie hier.
Locatie: Boerderij Ackerdijkse plassen, Rijksstraatweg , Delft. Zie hier de route planner.


Retraiteweken 2017


Bijdrage voor alle weken excl. reiskosten zijn 795,- 


  • - Zingeving & De Levensinitiaties: 27 mei - 2 juni met Bonnie (Zwitserland)
  • - Inspiratieweek: Gidsen, Engelen & Healing - 3 t/m 9 juni 2018 met Bonnie & Yvette (Zwitserland, Bellwald).
  • - Verdiepingsweek Intuïtie & Mediumschap 14 - 21 oktober 2018 met Diana, Bonnie & Laura ( Bellwald, Zwitserland ) 


Zingeving & De Levensinitiaties® 27 mei - 2 juni 2018 met Bonnie: Een week over zingeving en de Levensinitiaties®, de beproevingen van de mens en de bewustwording van jouw eigen essentie, kracht en levensdoel. Op de maandag hebben we de waterdag, dinsdag de lucht, woensdag is er stilte dag, donderdag de vuurdag en vrijdag de aarde dag. Een prachtige week om je te verdiepen in de vier uitdagingen van de mens en hoe we hiermee om kunnen gaan. Gebaseerd op het boek Onderweg naar verlichting. 

Aanmelden: inschrijfformulierInspiratieweek: Gidsen, Engelen & Healing: 3-9 juni 2018 met Bonnie & Yvette (Zwitserland)

​Een magische week vol inspiratie vanuit de ongeziene wereld en het ontdekken van de kracht van onze mind. We versterken ons zelfgenezend vermogen en laten ons dragen door onze gidsen en de helende krachten van de engelen. We combineren de oude kennis uit de Angelologie, de wetenschap van de engelen, met de oude wijsheid van de Aboriginals en de nieuwste Westerse inzichten op het gebied van de kracht van onze mind. Via visualisaties, schrijven en trance mediumschap verdiepen we de communicatie met onze begeleiders en onze innerlijke wijsheid. Er is ruimte voor stilte, wandelen, ontspannen, wandelen, massage en het ontvangen van inzichten. Verbinden, vertrouwen, vreugde!

Aanmelden: inschrijfformulierVerdiepingsweek Intuïtie & Mediumschap 14 - 21 oktober 2018 met Diana, Bonnie & Laura ( Bellwald, Zwitserland ) 

Alles over mediumschap en jouw eigen ontwikkeling. Zowel voor beginners als gevorderden.

Aanmelden: inschrijfformulierMediumschap en Bewustwording 

In de prachtige bergen in Chalet Sonne in Zwitserland zijn er sinds 2009 elk jaar een aantal retraite weken die Willemijn en Bonnie met veel plezier hebben begeleid. Van zondag tot zaterdag een week vol inspiratie, ontspanning, bewustwording, dansen, lachen en wandelen. In de ochtend en avond zijn er workshops over de verbinding met onze geestelijke begeleiders, spreken vanuit je hart, trance mediumschap, healing, meditatie en visualisatie reizen. In de middag is er ruimte voor wandelingen, sauna, massage en privé-sessies en is er voldoende tijd voor rust en verwerking.

Hieronder enkele reacties van deelnemers

* Stilte zoek je in jezelf. Rust zoek je in de natuur. Verbinding zoek je bij mensen. In Bellwald vind je het allemaal. - Erik Besteman.

* Een week die alles bevat: rust, spirituele groei, verbinding met de ander en de ongeziene wereld, een prachtige natuur en gezelligheid. Een week die je raakt, op elk niveau!- Annekee de Graauw

* Daar waar je kunt komen tot jezelf naar binnen en naar buiten toe, in een omgeving waar alles ruimte krijgt en ontdekt wordt wat lag te wachten op aandacht. Daar is net dat, wat op dat moment voor jou nodig is.- Anne Vanderent   

* De omgeving, de gastvrouwen, de deelnemers en het programma is mindblowing. Intens, zeer veilig, en bijzonder mooi. Mijn eerste week heb ik het etiket 'de mooiste week in mijn leven' gegeven en de tweede week 'magisch'- Simon van der Graaf

* Zijn geen woorden voor die kunnen beschrijven wat voor een ongelofelijke reis je maakt met jezelf en de groep. Moet je ervaren. Kan niet wachten op de volgende keer!!! - Diana Stuijt-Mulock Houwer

* Vinden wat je niet dacht te moeten zoeken, ontdekken wie jij werkelijk bent, liefde te kunnen en mogen voelen, delen van je dieptste gevoelens, openheid voor alles wat is.......- Laura van Gilst

* In 1 zin, gewoon doen! - Tom LancelKlik hier voor foto's van de retraiteweken. 
 
Agenda