AGENDA
 
 
 kk


 


Sinds 2009 is de Stichting Oahspe erkend door de Spiritual National Union

Tevens verzorgen wij mede de volgende opleidingen in het LevensCollege. Voor meer informatie over de opleidingen, modules en open workshops zie: www.hetlevenscollege.com
- 3 jarige opleiding voor Levenscounselor
- 2 tot 4 jarige opleiding Mediumschap


Retraite en trainingsweken 2018

- Zingeving & De Levensinitiaties: 27 mei - 2 juni met Bonnie (Zwitserland)
- Inspiratieweek: Gidsen, Engelen & Healing - 3 t/m 9 juni 2018 met Bonnie & Yvette (Zwitserland, Bellwald)
- Retraite en Inspiratie week - 3 tot 10 juni 2018 met Willemijn in Frankrijk. Dordogne.
- Verdiepingsweek Intuďtie & Mediumschap 14 - 21 oktober 2018 met Diana, Bonnie & Laura ( Bellwald, Zwitserland ) Zwitserland weken: begin juni, eind september en oktober

Details en foto's van deze retraite en trainingsweken zie onderaan deze agenda pagina.

Hieronder opeenvolgend de agenda: 
wekelijkse bijeenkomsten, eenmalige dagworkshops, 
langere opleidingen en modules, lezingen, 
en retraite weken.


Wekelijkse Bijeenkomsten 


Dinsdagavond: Open avond & spirituele bewustwording, wordt  afwisselend gegeven door Bonnie en Willemijn 

Intuďtieve ontwikkeling, mediumschap, visualisatie-reizen, meditatie, spreken, kortom van alles om je eigen gevoeligheid en spiritualiteit te ontdekken en ontwikkelen.  

Lokatie: Waalsdorperweg 161, Den Haag. 20.00 - 22.00 uur 

Kosten: €10,- Zondagochtenden: Meditatie en trance boodschappen

Iedere zondagochtend van 12.00 - 13.00 uur komen we bijeen voor stilte, meditatie en trance boodschappen. Deze ochtenden doen we inmiddels al weer ruim 20 jaar. In al die jaren zijn er prachtige boodschappen ontvangen vanuit de ongeziene wereld en onze begeleiders. Een wekelijkse voedingsbron! Je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden. Gaarne een kwartier van te voren aanwezig zijn en in de vakanties even checken of de sessie doorgaat. Lokatie: Waalsdorperweg 161, Den Haag, telefoon 070-3280710


Hemeltaal Avonden


Tijdens deze avonden zal Bonnie boodschappen delen uit Hemeltaal en de ongeziene wereld en geeft ze een begeleide visualisatie waarin jezelf ook verbinding kunt gaan maken/voelen met dierbaren en begeleiders uit de ongeziene wereld. 


Dat is wat ZIJ, onze overleden dierbaren, ook graag willen. Dat door dit boek er meer bewustzijn komt over het feit dat zij ook graag in verbinding staan met ons. Bonnie leert je hoe je zelf die verbinding kunt maken en ervaren. 
Open dag workshops 2018


Twee open woensdagochtenden 7 en 14 februari 2018: 
Meditatie en Trance met Willemijn

In de lijn van de vroegere trance ochtenden op vrijdag, deze ochtenden op de agenda. Het is open voor iedereen om kennis te maken met de trance energie en natuurlijk ook voor de mensen die de eerdere trance workshops en vrijdag ochtenden fijn vonden om samen te zijn. Het is een tijd waar mensen behoefte hebben aan stilte, ontspanning en afstemming om zo hun innerlijke stem en koers beter te kunnen voelen. Ook kan je de inspiratie, healing en steun van de ongeziene wereld ervaren in dit samen zijn. Je bent welkom.

Tijd: 10 tot 12 uur, Waalsdorperweg 161, Den Haag
Bijdrage: 15 euro of donatie.
Aanmelden of spontaan mee komen doen: willemijn@mediumschap.com1 en 8 februari, 8 en 22 maart : Workshop Geďnspireerd Spreken en presentatie vaardigheden - Willemijn 

Deel van de opleiding voor levenscounselor en de mediumschap opleiding

Eén van de grootste angsten van de mens is spreken voor een groep. Door middel van visualisatie en aandacht kan je leren hoe je vanuit je hart kan spreken en wat voor waarde dit in je leven kan brengen. Het gaat over een persoonlijk toespreken van vrienden of familie, maar ook over het spreken voor een groep waarin je wilt delen betreffende verschillende onderwerpen. Dit is een dag waarin het vertrouwen om te spreken vanuit gevoel, ontspanning en inspiratie zal groeien door oefening, herkenning en aanmoediging. Iedereen komt elke dag minstens 1 keer voor de groep staan waarbij je waardevolle suggesties kan verwachten over je presentatie vaardigheden zoals, houding, manier van spreken, het gevoel in je verhaal, omgang met emoties en de verbinding de je maakt met de mensen om je heen. 

Tijd: 10.00 - 15.30, Waalsdorperweg 161, Den Haag

Bijdrage: €75,- of donatie. Graag je eigen lunch meenemen.

Aanmelden en informatie voor data: willemijn@mediumschap.comSoulmediumschap - Bonnie
Soul mediumschap is het kunnen ervaren, voelen en verwoorden van andermans ziel en haar potenties. Daarnaast is het een vorm van mediumschap waarbij je eerst de boodschappen ontvangt van overledenen of ongeziene begeleiders voor jezelf en anderen. Het verschil met mentaal mediumschap, waarin vooral de bewijsvoering dat het leven doorgaat het belangrijkste is, is dat we ons eigen hart & ziel gebruiken om het contact en de boodschap te voelen en te verwoorden.
Soms ligt juist in de boodschap het beste bewijs!
Het is een prachtige vorm van mediumschap. Een dag van spelen, ontdekken en inspireren. Voor beginners en gevorderden.
Lokatie: Pauwenlaan 69, Den Haag. Gaarne eigen lunch meenemen. 
Kosten: €75,-
​Tijden: 10.00 - 15.30 uur.


Levenswijzen en Zelfonderzoek -  Willemijn
Er zijn veel voorbeelden van Levenswijzen, die ieder hun eigen filosofie en beoefening kennen op de weg naar bewustwording. Voorbeelden zijn de weg van de yoga, het boeddhisme, de tantra, het christendom en andere mystieken wegen die wijzen naar de altijd aanwezige eenheid die naast de menselijke ervaring in een dualistische wereld bestaat. 

Deze dagen zijn voor iedereen toegankelijk op basis van donatie. Het is een haven waar aandacht is voor levensvragen en iedereen die deze weg loopt rust, inzicht, steun en herkenning kan vinden. Binnen de Indiase filosofie heet dit Satsang: "Samen komen in waarheid".
Er zullen suggesties zijn van boeken die een vinger wijzen naar jou ware essentie en de beperkte overtuigingen die je beletten dit te zien. In het samenkomen kan je direct de eenheid en verbinding ervaren voorbij de dualiteit. De bron waar alle ervaringen, gedachten en gevoelens uit voortkomen en weer naar terug keren. Je bent welkom in dit onderzoek.
Tijd: 11.00 - 14.00, Waalsdorperweg 161, Den Haag
Bijdrage: Donatie. Graag je eigen lunch meenemen.
Aanmelden en info voor data: willemijn@mediumschap.comOpleidingen en Modules

 


Modules/opleidingen


1. Training/ Module: de Levensinitiaties

Najaar opties 2017:

- een week Levensinitiaties 1- 7 oktober

- 4 trainingsdagen 25 oktober, 22 november, 13 december & 10 januari

- voor het licentietraject dien je beiden te volgen. 


In ons leven hebben we te maken met de vier levens-initiaties op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde.

In Onderweg naar verlichting worden deze levensinitiaties, de uitdagingen in ons leven, behandeld en praktische tools en middelen aangereikt om hiermee om te gaan. 

Deze vier beproevingen komen we tegen op ieder gebied in ons leven, in onszelf, in relatie tot de ander, in ons werk en in gezinnen. 

De training leert je om meer te handelen en te manifesteren vanuit jouw essentie en kracht. De training is een combinatie van de psychologie en spirituele bewustwording. 


Opbouw training:

Dag 1 De water initiatie. Deze uitdaging gaat over het omgaan met onze emoties, haastige oordelen, passies en hoe we de emoties kalm en stil kunnen krijgen. Hierdoor ontdekken we dat we rustiger en wijzer kunnen reageren op de mensen en gebeurtenissen in ons (werk)leven. 

Dag 2 De Lucht initiatie. Deze uitdaging gaat over het inzetten van het hogere, wijzere, intuďtieve denken in plaats van te luisteren naar het lagere, egodenken die vaak reageert uit angst en oordeel. 

Dag 3 De Vuur initiatie. De vuur uitdaging leert je bewust de keuze te maken tussen angst of liefde. Wanneer je bewust leren kiezen voor liefde in ons werk, in onze relatie met een ander en onszelf dan zal je een prachtige vervulling en verlichting ervaren in je bestaan.

Dag 4 De Aarde Initiatie. Tijdens deze dag zijn we bezig met het manifesteren van onze diepste wensen hier op aarde. De Aarde uitdaging vraagt ons ook om gedane gebeurtenissen, anderen of jezelf te vergeven zodat er geen belemmeringen meer aanwezig zijn om volledig volgens je missie te leven. 

Kosten 4 daagse training: €375,- inclusief boek & syllabus. Gaarne zelf lunch meenemen.

Kosten Week in Zwitserland: €795,- 

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur, maximaal 12 personen. 

Lokatie: Pauwenlaan 69, Den Haag

Wil je het gehele licentietraject volgen klik dan hier


2. Module/opleiding Healing & Bewustwording door Bonnie & Yvette
VOL

De module Healing is gebaseerd op de aloude healing methode van de Aboriginals. Zij gaan er vanuit dat, als onze ziel, ons lichaam en onze mind op één lijn staan, healing mogelijk is, mits dit de bedoeling is vanuit de ziel. 
Het belangrijkste principe van de Aboriginal healing is verbinding. Alles wat je denkt heeft een impact op hoe je je voelt en een impact op je lichaam. Een helende verandering vindt permanent plaats wanneer je op cellulair niveau verandert. Dit is mogelijk door verbinding te maken met ons onderbewustzijn waarin onze patronen en herinneringen opgeslagen liggen. 
Als ziel zijn we heel, verbonden en puur licht. Als mens zijn we een ziel in een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam.  Wij zijn een intelligent wezen dat beďnvloed wordt door veel verschillende frequenties, trillingen. De 7 basis uitdagingen voor ons hart zijn hierbij: emoties, gezondheid, relaties, geld, seksualiteit, leren en spiritualiteit. Uiteindelijk is elke frequentie terug te brengen naar angst of liefde. In het Westen gebruiken wij de positieve en helende invloed die wij op deze frequenties en daarmee op ons lichaam en onze emoties kunnen hebben nog maar voor een fractie.

Duur & Kosten 
De module bestaat uit 8 hele dagen. Daarnaast is er een aanzienlijk deelzelfstudie, waaronder het lezen van bovenstaande literatuur, intervisie- en oefenmomenten. 
27 oktober, 17 november, 15 december 2017
12 januari, 9 februari, 9 maart, ​6 & 20 april 2018
Kosten: €760,- 
Kijk voor meer informatie hier.
Locatie: Boerderij Ackerdijkse plassen, Rijksstraatweg , Delft. Zie hier de route planner.


Retraiteweken 2017


Bijdrage voor alle weken excl. reiskosten zijn €795,- 


  • - Zingeving & De Levensinitiaties: 27 mei - 2 juni met Bonnie (Zwitserland)
  • - Inspiratieweek: Gidsen, Engelen & Healing - 3 t/m 9 juni 2018 met Bonnie & Yvette (Zwitserland, Bellwald)
  • - Retraite en inspiratie week - 3 tot 10 juni 2018 met Willemijn in Frankrijk. Dordogne.
  • - Verdiepingsweek Intuďtie & Mediumschap 14 - 21 oktober 2018 met Diana, Bonnie & Laura ( Bellwald, Zwitserland ) 


Zingeving & De Levensinitiaties® 27 mei - 2 juni 2018 met Bonnie: Een week over zingeving en de Levensinitiaties®, de beproevingen van de mens en de bewustwording van jouw eigen essentie, kracht en levensdoel. Op de maandag hebben we de waterdag, dinsdag de lucht, woensdag is er stilte dag, donderdag de vuurdag en vrijdag de aarde dag. Een prachtige week om je te verdiepen in de vier uitdagingen van de mens en hoe we hiermee om kunnen gaan. Gebaseerd op het boek Onderweg naar verlichting. 

Aanmelden: inschrijfformulierInspiratieweek: Gidsen, Engelen & Healing: 3-9 juni 2018 met Bonnie & Yvette (Zwitserland)

​Een magische week vol inspiratie vanuit de ongeziene wereld en het ontdekken van de kracht van onze mind. We versterken ons zelfgenezend vermogen en laten ons dragen door onze gidsen en de helende krachten van de engelen. We combineren de oude kennis uit de Angelologie, de wetenschap van de engelen, met de oude wijsheid van de Aboriginals en de nieuwste Westerse inzichten op het gebied van de kracht van onze mind. Via visualisaties, schrijven en trance mediumschap verdiepen we de communicatie met onze begeleiders en onze innerlijke wijsheid. Er is ruimte voor stilte, wandelen, ontspannen, wandelen, massage en het ontvangen van inzichten. Verbinden, vertrouwen, vreugde!

Aanmelden: inschrijfformulierRetraite en Inspiratie 3 - 10 juni met Willemijn in de Dordogne.

Een week van verbinding met jezelf. Reizen van denken naar voelen, van angst naar liefde en van doen naar Zijn. Elke ochtend en avond hebben we een gezamenlijk programma gericht op inzicht van patronen, aandacht voor levensvragen, opstellingen, ademwerk, verbinding met de ongeziene wereld en bewustwording van je essentie. Dit alles in een omgeving met prachtige uitzichten en een natuurlijke meer. Na de lunch is er tijd voor ontspanning, massages en wandelingen. Het eten is vegetarisch en biologisch, voornamelijk uit de tuin. Een avontuur om te ervaren hoe je groeiend geluk en vrede in je leven kan laten ontvouwen. Je kan samen reizen met de auto, maar je kan ook met het vliegtuig naar Bergerac met Transavia. Retour is 125 euro. Met toeslag eenpersoonskamers mogelijk. 


Enkele ervaringen van deelnemers: 

** S' morgens vroeg zwemmen in het meertje met de waterlelies onder begeleiding van het gekwaak van honderden kikkers, met blote voeten dansen op het gras met de zon op je gezicht, tijdens de meditaties afdalen in jezelf en die heerlijke ruimte ervaren, licht en liefde voelen, in jezelf, in alles om je heen. In anderen jezelf ontmoeten, samen lachen en delen, en alleen durven zijn in stilte. 

Willemijn begeleidt de week met veel enthousiasme, warmte, zachtheid en de nodige dosis humor. Het maakt dat ik me compleet veilig voelde om los te laten, te ervaren, gewoon te zijn. Het is een fantastische ervaring om je 'heel' te voelen, een prachtige reis naar het middelpunt van jezelf. Als je jezelf een mooi cadeau wilt geven, dan hoef je niet verder te zoeken! 

** De week in Frankrijk met jou en de andere deelnemers heeft me inzicht gegeven over wat ik wel en niet wil voor de rest van mn leven.

Ik ben daar heel dankbaar voor.

**De week heeft mij zeer heeft verrijkt door de prachtige plek, heerlijk zwemmen in natuurwater, jouw inspirerende aanwezigheid, je ervaring, kennis en vooral je liefde. Wat ik heel fijn vond deze week was de eenvoud en rust. Onze gastheer en vrouw waren ook heerlijk gewoon, warm en gemoedelijk en kookten fantastisch. Voor mij was het ook fijn dit te kunnen delen met mijn partner. Geen zwaar proceswerk, maar licht en toch zeker heel verdiepend. Precies goed. En natuurlijk bewonder ik jou als vrouw, als mens en ben heel blij met je subtiele begeleiding. We hebben gelachen, samen gedeeld en genoten. En ook fijn dat je jou kwetsbare kant laat zien en gewoon bent wie je bent. Voor mij ben je meer dan een begeleider.

** Mijn gekwetste, gebroken hart heeft zich weer voorzichtig geopend, de energie en levenskracht beginnen weer te stromen.

** Een plek voor een innerlijke reis in verbondenheid. Genieten, ontspannen en zijn. Op weg naar huis vol met mooie ervaringen, inzichten en dankbaarheid voor de diepe verbinding met mezelf en de ongeziene wereld. Ik kan het iedereen aanraden.


Voor meer informatie en foto's van de lokatie: Le Roseau in de Dordogne zie Facebook: www.facebook.com/pages/Le-Roseau/342267015954695?ref=ts&fref=tsVerdiepingsweek Intuďtie & Mediumschap 14 - 21 oktober 2018 met Diana, Bonnie & Laura ( Bellwald, Zwitserland ) 

Alles over mediumschap en jouw eigen ontwikkeling. Zowel voor beginners als gevorderden.

Aanmelden: inschrijfformulierMediumschap en Bewustwording 

In de prachtige bergen in Chalet Sonne in Zwitserland zijn er sinds 2009 elk jaar een aantal retraite weken die Willemijn en Bonnie met veel plezier hebben begeleid. Van zondag tot zaterdag een week vol inspiratie, ontspanning, bewustwording, dansen, lachen en wandelen. In de ochtend en avond zijn er workshops over de verbinding met onze geestelijke begeleiders, spreken vanuit je hart, trance mediumschap, healing, meditatie en visualisatie reizen. In de middag is er ruimte voor wandelingen, sauna, massage en privĂ©-sessies en is er voldoende tijd voor rust en verwerking.

Hieronder enkele reacties van deelnemers

* Stilte zoek je in jezelf. Rust zoek je in de natuur. Verbinding zoek je bij mensen. In Bellwald vind je het allemaal. - Erik Besteman.

* Een week die alles bevat: rust, spirituele groei, verbinding met de ander en de ongeziene wereld, een prachtige natuur en gezelligheid. Een week die je raakt, op elk niveau!- Annekee de Graauw

* Daar waar je kunt komen tot jezelf naar binnen en naar buiten toe, in een omgeving waar alles ruimte krijgt en ontdekt wordt wat lag te wachten op aandacht. Daar is net dat, wat op dat moment voor jou nodig is.- Anne Vanderent   

* De omgeving, de gastvrouwen, de deelnemers en het programma is mindblowing. Intens, zeer veilig, en bijzonder mooi. Mijn eerste week heb ik het etiket 'de mooiste week in mijn leven' gegeven en de tweede week 'magisch'- Simon van der Graaf

* Zijn geen woorden voor die kunnen beschrijven wat voor een ongelofelijke reis je maakt met jezelf en de groep. Moet je ervaren. Kan niet wachten op de volgende keer!!! - Diana Stuijt-Mulock Houwer

* Vinden wat je niet dacht te moeten zoeken, ontdekken wie jij werkelijk bent, liefde te kunnen en mogen voelen, delen van je dieptste gevoelens, openheid voor alles wat is.......- Laura van Gilst

* In 1 zin, gewoon doen! - Tom LancelKlik hier voor foto's van de retraiteweken. 
 
Agenda